Relaxin 3/ Relaxin Family Peptide Receptor 3 (RXFP3) system impact over spatial memory and social behaviour

Author

Albert Gascó, Hèctor

Director

Sánchez Pérez, Ana María

Olucha Bordonau, Francisco

Date of defense

2018-10-29

Pages

212 p.



Department/Institute

Universitat Jaume I. Escola de Doctorat

Doctorate programs

Programa de Doctorat en Ciències

Abstract

Different brain areas work together as a result of intricate connections allowing the expression of different behaviours. A major challenge in neuroscience research is to decipher the specific mechanisms of how different brain areas are inter-related to work together and what modulates them. Important lines of research focus on understanding how specific molecules, such neuropeptides, are key modulators of neuronal activity with deep implications in behavioural outcomes. Our work on the Relaxin 3/RXFP3 system focuses on how this neuropeptidic system modulates spatial memory and social behaviour.


Diferents regions del cervell treballen a l'uníson com a conseqüència de connexions d'alta complexitat per donar lloc a l'expressió de diferents comportaments. Un del majors reptes de la recerca a la neurociència és saber diferenciar els mecanismes específics que modulen les interconnexions de les àrees que treballen juntes per regular un comportament. Aquest estudi es focalitza a un sistema neuropèptidic, el sistema relaxina-3/RXFP3 i a les implicacions que te a la memoria espacial i comportament social.

Keywords

RLN3; RXFP3; Memoria espacial; Memoria reconeiximent social; Septum; Amígdala; Spatial memory

Subjects

616.8 - Neurology. Neuropathology. Nervous system

Knowledge Area

Ciències naturals, químiques, físiques i matemàtiques

Documents

2018_Tesis_Albert Gasco_Hector.pdf

8.826Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)