Business and regulatory issues of Solar Photovoltaic Generation in the State of Florida, U. S.

Author

Coronel, Gustavo

Director

Mir, Pere

Tutor

Gallizo Larraz, José Luis

Date of defense

2020-01-16

Pages

308 p.



Department/Institute

Universitat de Lleida. Departament d'Economia Aplicada

Abstract

Les polítiques federals, estatals i locals són la base del desenvolupament de l’energia renovable en els EUA. L’estructura que regula el mercat de l’electricitat té diferències rellevants entre els diferents estats. Diversos estats, com Califòrnia, han implementat sistemes d’energia renovable molt rellevants, mentre que a l’estat de Florida existeixen obstacles i, en certs casos, desconeixement dels avantatges d’instal·lar sistemes d’energia solar fotovoltaica. Aquest treball de recerca pretén explicar els trets del sector energètic, les polítiques i les agències reguladores dels Estats Units i de l’Estat de Florida, així com l’estructura financera dels serveis públics d’energia, les esmenes principals i les accions judicials per a la promoció de les energies renovables a Florida des de 1974 a 2018, i el seu impacte a la capacitat de generació solar, i les conseqüències en el desenvolupament laboral. L’energia solar està esdevenint la font d’electricitat més barata a mesura que el cost de les plaques fotovoltaiques no para de baixar, de manera que les empreses generadores d’energia, els usuaris comercials i residencials de Florida podrien aprofitar la seva implementació si es reduïssin les barreres d’entrada actuals.


Las políticas federales, estatales y locales son la base del desarrollo de energía renovable en los Estados Unidos. La estructura que regula el mercado de la electricidad tiene diferencias relevantes entre los diferentes estados. Varios estados, como California, han implementado sistemas de energía renovable muye relevantes , mientras que en el estado de Florida existen obstáculos y, en algunos casos, desconocimiento de las ventajas de implementar energía solar fotovoltáica. Este trabajo de investigación busca explicar las características del sector energético, las políticas y las agencias reguladoras en los EE. UU. y el Estado de Florida, así como la estructura financiera de los servicios públicos de energía, las enmiendas principales y las acciones judiciales para la promoción de las energías renovables en Florida desde 1974 a 2018, y su impacto en la capacidad de generación solar, y las consecuencias en el desarrollo laboral. La energía solar se está convirtiendo en la fuente de electricidad más barata a medida que el costo de los paneles fotovoltáicos cae continuamente, y las empresas de energía, los usuarios comerciales y residenciales de Florida podrían aprovechar de la implementación de energía renovable al reducir las barreras de entrada actuales.


Federal, state and local policies are the foundation of clean-energy development in the United States. The regulatory structure for the electricity market has key differences across states. Several states as California have relevant implementations of renewable energy systems, while in the state of Florida there were obstacles and in some cases lack of knowledge of the advantages of implementing solar PV. This research work seeks to explain the characteristics of the energy sector, the agencies and regulatory policies and agencies in the U.S. and the State of Florida as well as the financial structure of the energy utilities, main Amendments and Judicial actions for the promotion of renewable energy in Florida from 1974 to 2018, and its impact in solar capacity and generation, and the consequence job development. The solar energy is becoming the cheapest source of electricity as the cost of photovoltaic panels falls continuously, and Florida ́s energy utilities, commercial and residential users would take advantage of the implementation of renewable energy by reducing current entry barriers.

Keywords

Generació fotovoltaica; Fonts renovables d’electricitat; Polítiques de Florida; Generación fotovoltaica; Fuentes renovables de electricidad; Políticas de Florida; Photovoltaic generation; Renewable sources of electricity; Florida policies

Subjects

33 - Economics. Economic science

Knowledge Area

Ciència Política i de l'Administració

Documents

Tgc1de1.pdf

18.18Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)