Departament de Medicina i Cirurgia (Tarragona)

Departament de Medicina i Cirurgia (Tarragona)

La Universitat de Barcelona és la universitat pública principal de Catalunya, amb el nombre més gran d’estudiants i l’oferta formativa més àmplia i completa. A més, és el principal centre de recerca universitari de l’Estat i un dels més importants d’Europa, tant per nombre de programes de recerca com per l’excel·lència assolida en aquest terreny. Estretament vinculada a la història de Barcelona i de Catalunya, la UB combina els valors de la tradició amb el fet de ser una institució innovadora i d’excel·lència en l’àmbit docent, i és una universitat urbana, oberta i cosmopolita com la mateixa ciutat de Barcelona. Us convidem a conèixer la Universitat de Barcelona!

Si sou doctor de la Universitat de Barcelona i voleu publicar la vostra tesi a TDX, contacteu amb tdx@ub.edu. Per a més informació consulteu "Preguntes més freqüents" (PMF).

Enviaments recents

  • García Siso, Andrés (Data de defensa: 07-02-1991)
    La Tesis que se defiende en este trabajo de investigación está constituida por tres grupos de Hipótesis que expresaremos individualmente al mostrar en resumen las conclusiones finales. En el primer grupo se propone ...