Estudi General de Lleida. Departament de Geografia i Història

Estudi General de Lleida. Departament de Geografia i Història

La Universitat de Barcelona és la universitat pública principal de Catalunya, amb el nombre més gran d’estudiants i l’oferta formativa més àmplia i completa. A més, és el principal centre de recerca universitari de l’Estat i un dels més importants d’Europa, tant per nombre de programes de recerca com per l’excel·lència assolida en aquest terreny. Estretament vinculada a la història de Barcelona i de Catalunya, la UB combina els valors de la tradició amb el fet de ser una institució innovadora i d’excel·lència en l’àmbit docent, i és una universitat urbana, oberta i cosmopolita com la mateixa ciutat de Barcelona. Us convidem a conèixer la Universitat de Barcelona!

Si sou doctor de la Universitat de Barcelona i voleu publicar la vostra tesi a TDX, contacteu amb tdx@ub.edu. Per a més informació consulteu "Preguntes més freqüents" (PMF).

Enviaments recents

  • Prats, Joaquim, 1949- (Data de defensa: 05-06-1987)
    Sobre la Universidad de Cervera sólo existía una obra relativamente aceptable, publicada a principios de siglo, mientras que el resto eran o trabajos de pequeño vuelo o, en su mayoría, interpretaciones interesadas. Estas ...