Ulrich bundles and varieties of wild representation type

Author

Pons Llopis, Joan

Director

Arrondo, Enrique

Miró-Roig, Rosa M. (Rosa Maria)

Tutor

Miró-Roig, Rosa M. (Rosa Maria)

Date of defense

2011-06-21

Pages

162 p.



Department/Institute

Universitat de Barcelona. Departament d'Àlgebra i Geometria

Abstract

The subject of this thesis lies at the junction of mainly three topics: construction of large families of Arithmetically Cohen-Macaulay indecomposable vector bundles on a given projective variety X, the shape (i.e, the graded Betti numbers) of the minimal free resolution of a general set of points onX and the (ir)reducibility of the Hilbert scheme Hilbs(X) of zero-dimensional subschemes Z (belongs) X of length s. (Fore more details see the Full Summary enclosed as a complementary file)

Keywords

Mòduls de Cohen-Macaulay; Módulos de Cohen-Macaulay; Cohen-Macaulay modules; Esquemes de Hilbert; Esquemas de Hilbert; Hilbert schemes; Invariants; Invariantes

Subjects

51 - Mathematics

Knowledge Area

Ciències Experimentals i Matemàtiques

Documents

JPLL_FULL SUMMARY.pdf

130.3Kb

JPLL_PhD-THESIS.pdf

845.8Kb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)