Universitat de Barcelona. Departament de Dret Administratiu i Dret Processal
La Tesis aborda el problema de la naturaleza jurídica del fenómeno de la propiedad horizontal y su sistema orgánico de funcionamiento para, acto seguido, pasar a analizar la evolución histórica del concepto de equidad y la naturaleza jurídica de los juicios de equidad. Todo ello con el fin de estudiar el reconocimiento del papel de la equidad en el ámbito de los ordenamientos jurídicos de tipo continental, y, en concepto, la habilitación del uso de la equidad que realizaba el antiguo artículo 16 de la Ley de Propiedad Horizontal de 1960, vigente artículo 17 tras la reciente reforma de Abril de 1999.
Propietat horitzontal; Propiedad horizontal; Condominiums; Equitat (Dret); Equidad (Derecho); Equity; Jurisprudència; Jurisprudencia; Jurisprudence; Espanya; España; Spain
34 - Law. Jurisprudence
Ciències Jurídiques, Econòmiques i Socials
ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.