A cross culture Study between Saudi Arabia and Spain on human change of perception to the Value attributes inserted in audiovisual Advertisements

Author

Masoud, Waad Ghassan M

Director

Cladellas Pros, Ramon

Date of defense

2023-04-21

Pages

230 p.



Doctorate programs

Universitat Autònoma de Barcelona. Programa de Doctorat en Psicologia de la Comunicació i Canvi

Abstract

Els anuncis s'han introduït gradualment a les nostres vides com a economia, tecnologia i social la cultura ha avançat. Segons estudis transculturals recents, existeix una base cultural evidència de la relació entre la percepció dels consumidors dels anuncis audiovisuals i valor cultural. El següent és un resum de la informació que es troba al vídeo. Segons aquesta investigació, trobem resultats interessants per a ambdues cultures: Aràbia Saudita i Espanya/Catalunya. És interessant trobar les semblances i diferències en ambdues cultures. Com un resultat de la seva relació, tots dos tenen diferents percepcions dels valors, reflexionant sobre el canvis en la història dels seus valors culturals i les seves diferències i similituds en una varietat de valors com el sexe, les diferències de gènere, la prosperitat econòmica, l'alegria i el temps. En aquest article, descriuré les troballes recents en el camp i proposar algunes direccions per a futures investigacions.


Los anuncios se han infiltrado gradualmente en nuestras vidas a medida que la economía, la tecnología y las redes sociales la cultura ha avanzado. De acuerdo con estudios transculturales recientes, existe una base cultural, evidencia de la relación entre la percepción del consumidor de los anuncios audiovisuales y valor cultural. El siguiente es un resumen de la información encontrada en el video. De acuerdo con esta investigación, encontramos resultados interesantes para ambas culturas—Arabia Saudita y España/Cataluña. Es interesante encontrar las similitudes y diferencias en ambas culturas. Como un resultado de su relación, ambos tienen diferentes percepciones de valores, reflexionando sobre la cambios en la historia de sus valores culturales y sus diferencias y similitudes en una variedad de valores como el sexo, las diferencias de género, la prosperidad económica, la alegría y el tiempo. En este papel, describiré los hallazgos recientes en el campo y proponer algunas direcciones para futuras investigaciones.


Advertisements have gradually crept into our lives as the economy, technology, and social culture have advanced. According to recent cross-cultural studies, there exists culturally based evidence for the relationship between the consumer perception of audiovisual advertisements and cultural value. The following is a summary of the information found in the video. According to this investigation, we find interesting results for both cultures—Saudi Arabia and Spain/Catalonia. It is interesting to find the similarities and differences in both cultures. As a result of their relationship, they both have different perceptions of values, reflecting on the changes in the history of its culture values and their differences and similarities in a variety of values such as sex, gender differences, economic prosperity, joy, and time. In this paper, we describe the recent findings in the field and propose some directions for future research.

Keywords

Valors; Cultura; Percepció; Valores; Percepción; Values; Culture; Perception

Subjects

0 - Science and knowledge. Organization. Computer science. Information. Documentation. Librarianship. Institutions. Publications

Knowledge Area

Ciències de la Salut

Documents

wgm1de1.pdf

3.143Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)