Departament de Didàctica de les Arts i de les Ciències

Departament de Didàctica de les Arts i de les Ciències

Oberta al món, i enfocada al servei integral de l'estudiant, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya imparteix estudis en els àmbits de les Ciències de l' Educació, de l' Empresa, de la Salut, de les Biociències, Enginyeries, Humanitats i Comunicació. Situada en un entorn de ciutat-universitat, posa èmfasi especial en la relació professor-estudiant pensant en la formació global i la inserció professional. La Universitat de Vic manté vius els valors de la unitat del saber, de la formació humana per mitjà de l'adquisició de la ciència, de la pràctica de la recerca i de la innovació tecnològica al servei del progrés i de la qualitat de vida.

Campus de Torre dels Frares

Si sou doctor de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i voleu publicar la vostra tesi a TDX, contacteu amb tdx@uvic.cat. Per a més informació consulteu les preguntes més freqüents.

Enviaments recents

  • Dal Pozzo, Nataly (Data de defensa: 22-09-2017)
    La interpretación que nos ocupa en este trabajo de investigación examina el conflicto surgido en la década de los años setenta entre Antoni Tàpies y los artistas del conceptualismo catalán, así como las implicaciones ...