San Francisco Javier: vida, misión y devoción

Autor/a

Añoveros Trías de Bes, Xabier

Director/a

Baró Queralt, Xavier,

Fecha de defensa

2018-06-06

Páginas

522 p.



Departamento/Instituto

Universitat Internacional de Catalunya. Departament d'Humanitats

Resumen

Es una compilación de diversos temas cuyo hilo conductor es San Francisco Javier: su familia; el Castillo donde nació; sus estudios universitarios en la Universidad de la Sorbona en París, donde alcanzó el grado de catedrático; su acatamiento a las direcrices de San Ignacio de Loyola; su marcha a las misiones del Oriente portugués; la evangelización de la India, del Asia Sudoriental y del Japón; la idea de la misionología en el siglo XVI; su solitaria muerte en la isla de Sancián; la canonización; la bibliografía y la iconografía javierana.


It is a compilation of several themes and whose conducting wire is San Francisco Javier: his family, the castle where he was born; his degree in the University of La Sorbone in Paris, where he became university professor, his strict observance of the San Ignacio de Loyola Rules, his departure to the missions in eastern Portugal; the evangelization of the India, south East Asia and Japan; the Missiology’s idea in the XVIth Century; his lonely death in Sancian island, his canonization, San Francisco Javier’s bibliograghy and iconography.


Es una recopilació de diferents temes el fil conductor dels quals es San Francisco Javier: la seva família; el Castell on va néixer; els seus estudis universitaris a La Universitat de la Sorbona de París, on va aconseguir el grau de catedràtic; el seu acatament a les directrius de San Ignacio de Loyola; la seva marxa a les missions de l’Orient portuguès; la evangelització de l’Índia, de l’Àsia Sud-oriental i del Japó; la idea de la missionologia al segle XVI; la seva solitària mort a la illa de Sancián; la canonització: la bibliografia i la iconografia javierana.

Palabras clave

San Francisco Javier; Castillo de Javier; Universidad de la Sorbona; La compañía de Jesús; San Ignacio de Loyola; Misionología; Evangelización; Goa; Sancián

Materias

00 - Ciencia y conocimiento. Investigación. Cultura. Humanidades

Área de conocimiento

Comunicación, educación y humanidades

Documentos

Tesis Xavier Añoveros.pdf

3.569Mb

 

Derechos

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)