La gestión de la Marca Personal Deportiva. Hacia la profesionalización de un sector de futuro

Autor/a

Zamora Saborit, Javier

Director/a

Blay Arráez, Rocío

Sanahuja Peris, Guillermo

Fecha de defensa

2015-01-12

Páginas

622 p.



Departamento/Instituto

Universitat Jaume I. Departament de Ciències de la Comunicació

Resumen

El objetivo de la presente investigación, es arrojar luz sobre uno de los activos de valor que tiene el deporte en España, sus deportistas. Presentando un posible perfil con sus competencias profesionales a la hora de crear, construir, gestionar, aportar valor añadido y rentabilizar la marca personal de los deportistas, en un sector con futuro.

Palabras clave

Marca Personal Deportiva

Materias

65 - Gestión y organización. Administración y dirección de empresas. Publicidad. Relaciones públicas. Medios de comunicación de masas

Área de conocimiento

Ciències socials, periodisme i documentació

Documentos

2015_Tesis_Zamora Saborit_Javier.pdf

7.696Mb

 

Derechos

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)