Essays in macroeconometrics

Autor/a

Wang, Yiru

Director/a

Rossi, Barbara

Data de defensa

2020-06-04

Pàgines

178 p.



Departament/Institut

Universitat Pompeu Fabra. Departament d'Economia i Empresa

Programa de doctorat

Programa de doctorat en Economia, Finances i Empresa

Resum

This thesis consists of three chapters on topics in Macroeconometrics. Chapter 1 proposes a method to analyze the relationship between models’ in-sample fit and their out-of-sample density forecasting performance. To this end, I further develop a formal test to capture density forecast breakdowns (DFBs); situations in which the out-of-sample density forecast performance is significantly worse than its anticipated performance. Chapter 2 proposes a novel methodology for identifying and estimating structural breaks in the factor loadings of a high dimensional approximate factor model with an unknown number of latent factors. The approach is robust to structural changes in the volatility of the factors (the second moment of the factors), applicable to multiple structural breaks, and easy to implement for practitioners. Chapter 3 introduces time variation into the local projections framework and proposes an impulse responses estimation methodology under unstable local projections.


Aquesta tesi consta de tres capítols sobre temes en Macroeconometria. El capítol 1 proposa un mètode per analitzar la relació entre l’ajust en mostra de models i el seu rendiment de previsió de densitat fora de mostra. Amb aquesta finalitat, desenvolupo una prova formal per capturar els desglossaments de previsió de densitat (DFB); situacions en què el rendiment previst de la densitat fora de mostra és significativament pitjor que el rendiment previst. El capítol 2 proposa una nova metodologia per identificar i estimar les ruptures estructurals en les càrregues de factors d’un model aproximat dimensional de factor aproximat amb un nombre desconegut de factors latents. L’enfocament és robust a canvis estructurals en la volatilitat dels factors (segon moment dels factors), aplicables a múltiples ruptures estructurals i fàcils d’implementar per als practicants. El capítol 3 introdueix la variació de temps en el marc de les projeccions locals i proposa una metodologia d’estimació de la resposta d’impuls en projeccions locals inestables.

Paraules clau

Macroeconometrics; Macroeconometria

Matèries

33 - Economia

Documents

tyw.pdf

2.959Mb

 

Drets

ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)