La influencia del marketing interno y la gestión de los recursos humanos en el bienestar del profesorado y el desarrollo de escuelas innovadoras y sostenibles

Author

Pagán Castaño, Esther

Director

Sánchez García, Javier

Garrigós Simón, Fernando

Date of defense

2021-10-13

Pages

161 p.



Department/Institute

Universitat Jaume I. Escola de Doctorat

Doctorate programs

Programa de Doctorat en Màrqueting

Abstract

La investigación que deriva del desarrollo de esta tesis doctoral aborda de forma central las prácticas de GRH orientadas al bienestar docente, así como el papel mediador del bienestar entre la GRH y el rendimiento del centro educativo. Evaluando además la influencia del liderazgo de alta comunicación y basado en el ejemplo, y la innovación tanto en el centro como en el aula.


The research derived from this doctoral thesis addresses teacher-oriented human resource practices and the mediating role of HRM and performance of educational institutions. This research asseses the influence of high communication leadership, leadership by example and innovation in both the educational institution and the classroom.

Keywords

Marketing interno; Gestión de Recursos Humanos; Desempeño; Bienestar; Liderazgo; Innovación

Subjects

331 - Labour. Employment. Work. Labour economics. Organization of labour. ; 339 - Trade. Commerce. International economic relations. World economy

Knowledge Area

Negocis, administració i dret

Note

Compendi d'articles

Documents

2021_Tesis_Pagan Castaño_Esther.pdf

5.925Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)