Icons: the sacred images in the Eastern Christian tradition. A state of the question from a first cataloging of a Barcelona collection

dc.contributor.author
Galles Magri, Miguel
dc.date.accessioned
2024-05-31T08:11:23Z
dc.date.available
2024-05-31T08:11:23Z
dc.date.issued
2023-11-03
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/10803/691237
dc.description.abstract
Aquesta tesi doctoral és el resultat de la recapitulació d'uns quinze anys de col·leccionisme d'icones ortodoxes, formalitzat en una estructura acadèmica en dos capítols: una introducció a la icona des de l'estat del coneixement més recent, i una catalogació de vint-i-set (d'uns dos-cents cinquanta) exemplars que han pogut ser mostrats en disset congressos internacionals. El potencial de la col·lecció queda així demostrat.
dc.description.abstract
Esta tesis doctoral es el resultado de la recapitulación de alrededor de quince años de coleccionismo de iconos ortodoxos formalizados en una estructura académica en dos capítulos: una introducción al icono desde el estado del conocimiento más reciente, y una catalogación de veintisiete (de alrededor de doscientos cincuenta) ejemplares que han podido ser mostrados en diecisiete congresos internacionales. El potencial de la colección queda así demostrado.
dc.description.abstract
This doctoral thesis is the result of the recapitulation of about fifteen years of collecting orthodox icons, given an academic structure, in two chapters: an introduction to the icon from the state of the most recent knowledge, and a catalogue of twenty-seven (out of about two hundred and fifty) specimens that have been shared in seventeen international congresses. The potential of the collection is thus demonstrated.
dc.format.extent
298 p.
dc.language.iso
eng
dc.publisher
Universitat Autònoma de Barcelona
dc.rights.license
ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
dc.source
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
dc.subject
Art
dc.subject
Arte
dc.subject
Icones
dc.subject
Icons
dc.subject
Iconos
dc.subject
Ortodoxe
dc.subject
Orthodox
dc.subject
Ortodoxo
dc.subject.other
Ciències Humanes
dc.title
Icons: the sacred images in the Eastern Christian tradition. A state of the question from a first cataloging of a Barcelona collection
dc.type
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.date.updated
2024-05-31T08:11:23Z
dc.subject.udc
94
dc.contributor.director
Castiñeiras, Manuel, 1964-
dc.contributor.tutor
Castiñeiras, Manuel, 1964-
dc.embargo.terms
cap
dc.rights.accessLevel
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.description.degree
Universitat Autònoma de Barcelona. Programa de Doctorat en Història de l'Art i Musicologia


Documents

mgm1de1.pdf

21.40Mb PDF

This item appears in the following Collection(s)