Instrumentos tributarios y materias primas minerales en Europa

dc.contributor
Universitat Rovira i Virgili. Departament de Dret Privat, Processal i Financer
dc.contributor.author
del Valle Baudino, Paola
dc.date.accessioned
2024-07-19T07:09:11Z
dc.date.issued
2024-06-06
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/10803/691820
dc.description.abstract
L'extracció d'árids naturals a Espanya és causan! de nombrosos i importants impactes mediambientals negatius que es manifesten al llarg de tot el procés de producció. La proposta que comportaría un model de gestió sostenible i circular seria la regulació d'un impost que gravi l'extracció i l'ús comercial d'árids al territori espanyol i l'exportació d'árids des del territori espanyol.
ca
dc.description.abstract
La extracción de áridos naturales en España es causante de numerosos e importantes impactos medioambientales negativos que se manifiestan a lo largo de todo el proceso de producción. La propuesta que conllevaría a un modelo de gestión sostenible y circular, sería la regulación de un impuesto que grave la extracción y uso comercial de áridos en territorio español y la exportación de áridos desde territorio español.
ca
dc.description.abstract
The extraction of natural aggregates in Spain causes numerous significan! negative environmental impacts throughout the entire production process. The proposal that would lead to a sustainable and circular management model would be the regulation of a tax on the extraction and commercial use of aggregates in Spanish territory and the export of aggregates from Spanish territory.
ca
dc.format.extent
350 p.
ca
dc.language.iso
spa
ca
dc.publisher
Universitat Rovira i Virgili
dc.rights.license
ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
ca
dc.source
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
dc.subject
Impostos
ca
dc.subject
Màteries primeres
ca
dc.subject
Àrids
ca
dc.subject
Impuestos
ca
dc.subject
Materias primas
ca
dc.subject
Áridos
ca
dc.subject
Taxes
ca
dc.subject
Raw materials
ca
dc.subject
Aggregates
ca
dc.subject.other
Ciències Socials i Jurídiques
ca
dc.title
Instrumentos tributarios y materias primas minerales en Europa
ca
dc.type
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.subject.udc
34
ca
dc.subject.udc
346
ca
dc.contributor.director
Urquizu Cavallé, Ángel
dc.embargo.terms
24 mesos
ca
dc.date.embargoEnd
2026-06-06T02:00:00Z
dc.rights.accessLevel
info:eu-repo/semantics/embargoedAccess


Documents

This document contains embargoed files until 2026-06-06

This item appears in the following Collection(s)