Los faros de las islas Baleares durante los conflictos bélicos contemporáneos

Author

Pérez de Arévalo López, Fco. Javier

Director

Serra i Busquets, Sebastià

Date of defense

2012-07-18

Pages

658 p.



Department/Institute

Universitat de les Illes Balears. Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts

Abstract

Trabajo de investigación que aborda la historia y evolución de los faros del archipiélago balear, desde el punto de vista tecnológico, administrativo y corporativo, con especial atención al papel desempeñado durante los conflictos bélicos contemporáneos. Representa el estudio pormenorizado del Archivo Histórico de Señales Marítimas del faro de Portopí.

Keywords

far, faro, lighthouse, història, historia, history, farero, faroner, lighthouse keeper, patrimoni, patrimonio, heritage, guerras, guerres, wars, Islas Baleares, Illes Balears, Balearic Islands.

Subjects

9 - geography. Biography. History; 93 - History. Auxiliary sciences of history. Local History

Knowledge Area

Història Contemporània

Documents

tjpe1de1.pdf

41.08Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)