Crystals growth and laser properties of Nd:CNGS and Yb:CNGS

Autor/a

Zhang, Xuzhao

Director/a

Mateos Ferré, Xavier

Fecha de defensa

2018-07-13

Páginas

118 p.



Departamento/Instituto

Universitat Rovira i Virgili. Departament d'Enginyeria Química

Resumen

El mètode Czochralski es va utilitzar per a l'augment de cristalls Nd: CNGS i Yb: CNGS, es van analitzar els fonaments del creixement i els problemes trobats durant el creixement del cristall. S'ha estudiat l'estructura i propietats tèrmiques dels cristalls Nd: CNGS i Yb: CNGS. Es va mesurar l'índex de refracció, l'espectroscòpia òptica dels cristalls Nd: CNGS i Yb: CNGS. Es van demostrar les propietats de duplicació de làser i auto-freqüència de Nd: CNGS i Yb: CNGS.


El método de Czochralski se usó para cultivar Nd: cristales de CNGS e Yb: CNGS, se analizaron los fundamentos del crecimiento y los problemas encontrados durante el crecimiento del cristal. Estructura y propiedades térmicas de los cristales Nd: CNGS e Yb: CNGS fueron estudiados. Se midieron el índice de refracción, la espectroscopía óptica de los cristales Nd: CNGS e Yb: CNGS. Se demostraron las propiedades de duplicación láser y de frecuencia propia de los cristales Nd: CNGS e Yb: CNGS.


Czochralski method was used to growing Nd:CNGS and Yb:CNGS crystals,the growth fundamentals and problems encountered during the crystal growth were analyzed. Structure and thermal properties of the Nd:CNGS and Yb:CNGS crystals were studied. The refractive index, optical spectroscopy of the Nd:CNGS and Yb:CNGS crystals were measured. The laser and self-frequency doubling properties of Nd:CNGS and Yb:CNGS crystal were demonstrated.

Palabras clave

Mètode Czochralski; Espectroscòpia òptica; Làser i làser polsat; Método Czochralski; Láser y láser pulsado; Czochiralski method; Optical spectroscopy; Laser and pulsed laser

Materias

548 - Cristalografía

Área de conocimiento

Ciències

Documentos

TESI Xuzhao Zhang.pdf

6.120Mb

 

Derechos

ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)