Doctorat d'Administració i Direcció d'Empreses (interuniversitari: UPC, UPM, UPCT, UOC)

La UOC és una universitat innovadora, arrelada a Catalunya i oberta al món, que forma les persones al llarg de la vida contribuint al seu progrés i al de la societat, alhora que duu a terme recerca sobre la societat del coneixement. El seu model educatiu es basa en la personalització i l'acompanyament de l'estudiant mitjançant l'e-learning.

L'activitat de recerca, innovació; i transferència de la UOC està desenvolupada per més de 400 investigadors i s'organitza en 43 grups d'R+I vinculats a un estudi o a un dels dos centres de recerca de la Universitat: l'IN3 i l'eLearn Center. Entre aquests, 26 grups han estat reconeguts per la Generalitat de Catalunya en la darrera convocatòria del 2014.

L'Escola de Doctorat és una entitat de coordinació i organització dels estudis de doctorat de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i crea un marc comú de referència per als diferents programes de doctorat que s'hi ofereixen.


Si ets doctor o doctora de la Universitat Oberta de Catalunya i vols publicar la teva tesi a TDX, contacta amb tdx@uoc.edu. Per a més informació consulta les preguntes més freqüents.

Envíos recientes

Fake news on social media: A study of the students’ acceptance of misinformation about chosen university 

Kanashina, Olga (Fecha de defensa: 2024-04-22)

Digital platforms are driving consumer demand for new information, with social networks playing an important role. To add to existing research, this project aimed to analyze the impact of both individual and group activities ...