El comportamiento innovador de la empresa industrial. Un modelo de análisis a partir de la encuesta del INE

Author

Mancebo Fernández, Núria

Director

Valls Pasola, Jaume

Date of defense

2005-12-02

ISBN

8468959111

Legal Deposit

Gi. 1546-2005



Department/Institute

Universitat de Girona. Departament d'Organització, Gestió Empresarial i Disseny de Producte

Abstract

Los objetivos de la tesis son en primer lugar, el análisis del alcance de los datos disponibles y su grado de validez para proporcionar una visión de la realidad del comportamiento innovador de las empresas españolas. En segundo lugar la definición de un modelo de análisis que pueda ser de interés para la sistematización de los estudios y la posible definición de política de apoyo a la I+D. Finalmente evaluar el potencial que tiene el tratamiento regionalizado de los datos de la encuesta de innovación a partir del estudio del caso de Cataluña y su comparación con los resultados agregados no regionales.


The objectives of the thesis are in the first place, the analysis of the reach of the data available and their degree of validity to provide a vision of the reality of the innovating behavior of the Spanish companies. Secondly the definition of an analysis model that can be of interest for the systematization of the studies and the possible definition of policy of support to the R+D. Finally to evaluate the potential that has the regionali treatment of the data of the survey of innovation from the study of the case of Catalonia and its comparison with the results of the set of Spain.

Keywords

Innovació; Innovación; Innovation

Subjects

334 - Forms of organization and cooperation in the economy

Documents

tnmf_20051202.pdf

2.320Mb

 

Rights

ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.

This item appears in the following Collection(s)